Eigentijds

Hallo daar! Leuk dat je tijd heb genomen om meer over Eigentijds te weten te komen.

Eerst even voorstellen. Ik ben Loreen, een gekke vlotte meid wat anderen vaak zeggen, met een stiekeme passie voor woondecoratie. Nadat ik afgestudeerd ben als ruimtelijk vormgeefster ben ik langzaam aan mijn droom begonnen om iets voor mezelf te beginnen. Dit is natuurlijk niet helemaal gemakkelijk geweest, maar waar een wil is, is een weg zeggen ze toch?

In mijn vrije tijd ga ik in mijn vrije tijd graag opzoek naar leuke aparte spulletjes. Dit doe ik het liefste in kringloopwinkels, op rommelmarktjes, maar online kan ik ook heerlijk uren rondneuzen met een kop thee in mijn hand. Gelukkig had ik na mijn studie hier genoeg tijd voor en ik wist zeker dat ik er ook echt iets mee wilde doen.

Hieruit is in 2013 mijn kleine bedrijfje Eigentijds ontstaan.
Supertrots stond ik op mijn eerste markt om te laten zien wat ik het liefste doe, van veelal oude materialen zelf iets nieuws maken door het in een nieuw eigentijds jasje te steken. Het zag er netjes uit, maar was nog niet precies wat ik echt wilde. Door mezelf steeds in het diepe te gooien probeerde ik stap voor stap stukjes verder te komen. En dat is goed gelukt, al mag ik het zelf zeggen! Zo was ik op veel creatieve markten en fairs te vinden in de regio van Brabant, Zeeland, maar Rotterdam kwam ook aan bod. Tegenwoordig verkoop ik mijn items vanuit KWEEK in Bergen op Zoom. Ik geef daar niet alleen ook creatieve workshops, maar sinds juni 2018 ben ik hier ook mede-eigenaresse van! Iets wat ik nooit verwacht had, al na 5 jaar Eigentijds een winkel runnen, maar wat ben ik er trots op.
Toch vind ik dat ik er nog lang niet ben, want er groeien nog steeds leuke dromen en doelen.

Bij Eigentijds vind je aparte, handgemaakte en unieke woondecoratie. Mijn drive is om producten te maken, die niet alleen van gerecyclede materialen gemaakt zijn, maar vooral dat ze je een glimlach op je gezicht of een klein binnenpretje geven. Net even iets anders!

Juist doordat alles met de handgemaakt is zijn alle producten ieder op zich uniek, je vind er geen twee dezelfde. Maar mocht je iets tegenkomen waar je meer van wilt, of net er je eigen draai aan wilt geven, laat dan gerust een berichtje achter.

Hopelijk tot ergens!

Liefs Loreen

 

4 gedachtes over “Eigentijds

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s