Cactuspakket

Heb jij ook een cactus in huis staan? Of zelfs meerdere?
Tegenwoordig kun je eigenlijk niet meer zonder, overal zie je ze, overal staan ze daar maar te staan. Ik vind het zielig voor ze. Alleen maar een plantje te zijn, terwijl ze zo prachtig kunnen zijn, vol van karakter..

Karakter.. Daar heeft Eigentijds het perfecte item voor!
Met gepaste trots presenteer ik aan jou.. Het ‘Altijd zon op je cactus’-pakket!
Een pakketje wat uit meerdere gehaakte onderdelen bestaat, waarmee je je cactus een karakter kan geven. Wordt het een stoere Mexicaan, een sjieke Francois of gewoon een bijdehante nerd. Wat jij wil!

Mag ik je voorstellen..

#sicaramba #loveatfirstglasses # #hohoohno #mrdutchsausage #kingorqueencactus #missoelala #mrknowitall #funnybunny

Ieder karakter voor je cactus heeft zijn of haar eigen hashtag #. Op de Instagram-pagina van Eigentijds heb ik ze al een eigen verhaal gegeven, maar dat kan jij natuurlijk helemaal zelf vormgeven. Deel jouw karakter met de hashtag en ontdek alle persoonlijkheden.

Wil je ook zo’n gaaf pakket? Dat kan! Ze zijn nu €15,- ipv €17,50 en verkrijgbaar bij mij, of bij Kweek. Geen tijd daarvoor? Vul dan het contactformulier hieronder in en dan zorgen we dat jouw cactus eindelijk tot leven mag komen!
(Geheel op eigen risico, hoe het karakter uiteindelijk vormt hebben wij geen invloed op.. Prikkelbare eigenschappen, die zitten er altijd al in..)