Cactusbeleving

Heb jij ook een cactus in huis staan? Of zelfs meerdere?
Tegenwoordig kun je eigenlijk niet meer zonder, overal zie je ze, overal staan ze daar maar te staan.
Ik vind het zielig voor ze. Alleen maar een plantje zijn, terwijl ze zo prachtig kunnen zijn, vol van karakter..

Karakter.. Daar heeft Eigentijds het perfecte item voor!
Met gepaste trots presenteer ik aan jou.. Het ‘Altijd zon op je cactus’-pakket!
Dit pakket bestaat uit met zorg geselecteerde items om je cactus een karakter te geven.

Hoe werkt het? Ieder item heeft een eigen hashtag # , die je niet alleen terug kan vinden op Instagram, maar die jij zelf tot leven kan laten komen door zelf een foto te posten met zijn of haar hashtag!
Laat je inspireren door anderen of ga zelf helemaal los.
Wordt het een stoere Mexicaan (#sicaramba), een sjieke Francois (#missoelala) of gewoon
een stiekeme romanticus (#loveatfirstglasses) die jouw cactus opvrolijkt?
Wat jij wil!

Mag ik je voorstellen..

#bijerbij
Deze zuster heeft haar taak iets te serieus genomen. Ze leeft voor haar werk alsof haar leven er vanaf hangt, maar je moet haar soms er wel even op weg helpen. Haar verhaal over de bloemetjes en de bijtjes kan óf op de tuin manier, of nét op die ene andere manier..

#versierendiehandel
Het leven is een groot feest en iedere dag moet je vieren. Deze volkszanger, die graag naast zijn potje loopt, beweert dat hij de muze van André Hazes is. ‘Je denkt toch niet dat hij die hit zelf geschreven heeft? Leef, alsof de morgen niet bestaat!’

#crabtusje
Iedere Bergenaar is een krab, en een cactus is toch niet alleen een cactus? Hij was zo geprikkeld door het feit dat hij zich geen Krab kon noemen dat hij zichzelf maar heeft gedoopt. Kijk wel uit, want je gordijnen zijn niet veilig bij hem!

#missoelala
Deze dame weet precies wat ze wilt, dat heb je nou eenmaal met echte Française. Shoppen, genieten van kunst en cultuur, romantisch dineren bij kaarslicht, misschien nog langs de Moulin Rouge, met haar verveel je je nooit!

#rainbowhartje
Je bent een hippie voor het leven! Deze oude dame is een echte vechter voor het creatieve leven en deelt het liefste al haar liefde. Als je merkt dat ze teveel brabbelt, laat haar dan maar lekker d’r gang gaan, dikke kans dat ze een stekeltje opgestoken heeft. 

#sicaramba
Pas op voor deze sjansbal! Hij is niet vies van een tequila shotje, denkt de meest prachtige serenades ten gehore te brengen, met de nadruk op denkt en sleurt je zo de dansvloer mee op zodra hij de kans krijgt!

#funnybunny
Deze dame gaat graag helemaal los op feestjes, vandaar dat ze haar feestoren heeft opgezet. Maar ze houdt ook van eitjes zoeken, snap jij het nog? Het is in ieder geval altijd een feest met haar!

#loveatfirstglasses
Achter zijn nerd-brilletje gaat echt zo’n lieve cactus schuil. Hij heeft last van hopeloze verliefdheid wat hij uit in de meest romantische gedichten die hij voor je maakt. Maar je krijgt het wel in een stiekeme brief, want hij is erg verlegen ondanks zijn geweldige dichtkunsten.

#prikkelbloempje
Deze eeuwige chagrijn kan goed mopperen over van alles en nog wat. Wil je de tip tegen dat prikkelbare karakter? Geef hem een een bloempje en zijn leven gaan ineens over rozen. Zo makkelijk kun je ene cactus gelukkig maken. 

Wil je ook zo’n gaaf item? Ga dan naar Kweek, scoor een item en dan zorgen
we dat jouw cactus eindelijk tot leven mag komen! Of wil je ze opgestuurd hebben? Vul dan het onderstaande in en dan zorg ik dat het jouw kant op komt.

(Geheel op eigen risico, hoe het karakter uiteindelijk vormt hebben wij geen invloed op.. Prikkelbare eigenschappen, die zitten er altijd al in..)