Beetje freubelen met lettertypes..

Handlettering.. Je hebt er iets mee of juist helemaal niet. Ik hoor bij de eerste groep, niets lekkerder dan een beetje freubelen met lettertypes en composities. Het liefste zou ik helemaal los gaan met allerlei technieken te leren, maar tsja, ik ben zo’n probleem geval. Ik heb soms zoveel te doen, waar haal ik de tijd toch vandaan? Dan maar iets leuks voor mijzelf een keer. Meedoen met een handletteringswap.

Lees verder

And.. CUT!

Even rust in huis! Vriendlief is aan het werk, poezenkinders liggen te slapen en ik heb er maar een bak koffie bij gepakt. Dat was wel nodig denk ik zo maar. Oh en een koekje erbij, lekker. *holt snel naar het keukenkastje.*  Zo, het moment is aangebroken waar ik jullie wat wil vertellen. Lees je mee?

Lees verder

Hieperdepiep.. HOEZEE!

Als je er zo over nadenkt gaat de tijd eigenlijk wel heel erg snel.
Van een broeiend idee in mijn hoofd, uitgewerkt tot iets waar ik trots op ben.
Waar een wil is, is een weg zeggen ze toch altijd? Nu ik hier achter mijn laptop zit en er opeens in mijn hoofd allerlei herinneringen voorbij schieten, denk ik toch ‘Yeah! Ik heb het gewoon gedaan! En wat voelt het nog steeds goed!’ Lees verder

Oh dolletjes

Zoals jullie al vaker gelezen en gezien hebben is dat ik bijna altijd in de WIJ-vorm praat, niet alleen hier, maar ook op social media. Niet dat ik zo’n ingewikkelde persoonlijkheid heb, nja, soms wel, ben een vrouw duh, maar meer omdat ik altijd op pad ga met mijn werkwederhelft. Mijn doe-gekke-dansjes-vrouwke. Mijn marktvriendinnetje. En nu ga ik jullie eens vertellen wie die Liselotte nou eigenlijk is! Ben je klaar voor de veer in je kont Lies? Oh dolletjes!

Lees verder