Beetje freubelen met lettertypes..

Handlettering.. Je hebt er iets mee of juist helemaal niet. Ik hoor bij de eerste groep, niets lekkerder dan een beetje freubelen met lettertypes en composities. Het liefste zou ik helemaal los gaan met allerlei technieken te leren, maar tsja, ik ben zo’n probleem geval. Ik heb soms zoveel te doen, waar haal ik de tijd toch vandaan? Dan maar iets leuks voor mijzelf een keer. Meedoen met een handletteringswap.

Je ziet het steeds vaker voorbij komen op Facebook en Instagram, van die berichtjes over verschillende swaps. Heel leuk allemaal, maar het leek mij eerst meer een veredelde ruilbeurs waar ik echt helemaal niks mee heb. Iets in de trend van een ouderwetse kettingbrief. Totdat ik zag dat een oud studievriendinnetje een keer had meegedaan.
Tsja Britt, kan niet anders zeggen, bedankt voor het overhalen!

Na het aanmelden bij een swapgroep (#handletteringswap) begon het avontuur. Na een flinke lijst ingevuld te hebben over mijzelf en wat ik leuk vond, dacht ik wel even oh oh. Het gaat veel meer werk kosten dan gedacht. Er zijn bepaalde regels waar je je aan moet houden en aan voorkeuren voor wie je het pakketje gaat maken. Na een klein weekje kreeg ik te horen wie mijn swapmaatje geworden was en toen dus aan de slag!

Ik geef toe, het was uitdagend, maar je kan het zo gek maken als je zelf wilt! Zelf wilde ik er wat kleine extraatjes bij doen, zodat mijn pakketje ook echt vanuit mij gemaakt kon worden. Laten we zeggen een beetje met mijn Eigentijdse twist! En dat is best gelukt denk ik zo maar.

Afgelopen zaterdag mochten we onze gekregen pakketjes open maken, dus ik ook mijn pakketje. Door alle voorbereidende fotootjes online leek het net een kerstcadeau. Stiekem kon je niet wachten met het pakketje te openen.

Maar wat was het een klein feestje! Samen met Jasper aan tafel, na het ontbijt, alles uitgepakt, als een kind in een snoepwinkel. Hilarisch leuk! Vooral omdat mijn swapmaatje mij al goed gevolgd had op Instagram. Ze had aan de kleinste details gedacht en de meest geweldige agenda voor mij aangeschaft als cadeautje! Nog steeds bedankt Joyce!

img_20171014_1128451947735853.jpg

Op naar volgend jaar, nog een swap?

Liefs Loreen

Een gedachte over “Beetje freubelen met lettertypes..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s