And.. CUT!

Even rust in huis! Vriendlief is aan het werk, poezenkinders liggen te slapen en ik heb er maar een bak koffie bij gepakt. Dat was wel nodig denk ik zo maar. Oh en een koekje erbij, lekker. *holt snel naar het keukenkastje.*  Zo, het moment is aangebroken waar ik jullie wat wil vertellen. Lees je mee?

In mijn laatste verhaaltje heb ik je verteld over KWEEK. Dat ene leuke winkeltje in de stad waar ik mijn Eigentijdse items verkoop. Weet je nog? Als ik eerlijk mag zeggen, winkeltje spelen daar is echt wel geweldig! Voor het winkelend publiek is het een gave conceptstore met lokale (hand)gemaakte producten, maar voor de kleine ondernemers die er hun waar mogen verkopen is het inspirerende en gezellige plek geworden! Dus daarvoor alvast sorry, soms is het te gezellig aan de grote witte tafel met elkaar! 

Maar er worden nog meer creatieve gezellige momenten verzorgd aan deze tafel. Vorige week mocht ik mijn eerste workshop Papercutting geven. En wat was dat gaaf! De afgelopen weken had ik veel tijd gestopt in het opzetten en promoten van deze workshop, met als resultaat, een volle workshoptafel met leuke dames! Trots!

De dames in opperste concentratie!

Ik geef toe, het was nog wel een beetje spannend allemaal, maar uiteindelijk is het een leuke, inspirerende en hopelijk leerzame avond geworden. Na uitleg over papercutting gingen de dames aan de slag met een oefening. Leuk om te zien hoe een ontwerp van mijn hand met zoveel aandacht uitgesneden wordt. En juist ook te zien hoe ze het zelf aanpakken en ik op bepaalde punten kan helpen met tips. Echt leuk om te doen, zowel voor de dames als voor mij! Daarna stond het maken van een eigen ontwerp op de planning, maar door de gezelligheid en samen inspiratie op te doen vloog de tijd zowat voorbij! Stiekem ben ik erg benieuwd wat ze er thuis verder van gaan maken.

Ziet er leuk uit he? Hieronder een flimpje, gemaakt door Sanne van Kweek!

Dus.. wil jij ook een mooie ambacht leren kennen en onder de knie krijgen? Kijk op http://www.facebook.com/eigentijds bij de events voor de komende workshops. Meld je dan nu aan bij Kweek of stuur mij een berichtje!

Liefs Loreen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s