Iets met Loretta en terug in het ritme komen..

Het is alweer maandag, 28 augustus. Terwijl ik de tv aanzet merk ik dat het gewone leven eindelijk weer begonnen is. Eindelijk? Ja eindelijk, kan ik mezelf weer een ritme gaan geven. Op de achtergrond hoor ik Quinty al lekker babbelen en het enigste wat ik nu denk ik thank god, Loretta is er gelukkig nog niet bij. 

Loretta is een lieve vrouw hoor, maar soms kan ze zo vermoeiend overkomen. Kan er gewoon niks aan doen, maar soms gaan haar interviews zo ontiegelijk langzaam en akward. Nja, back to waar ik begon. Terug in het ritme komen. Wat heb ik een heerlijke vakantie gehad! Lekker op pad geweest met mijn lief, bijna heel Nederland doorgecrossd met de auto (en boot niet te vergeten!) en heerlijk genoten. En nu weer aan de slag!

Laatst heb ik op mijn Facebook en Instagram accounts al laten weten dat er wat uitdagingen en veranderingen op de planning staan. En wat voor dingen! Ten eerste, ik ga stoppen met de markten. Voorlopig in ieder geval. Waarom? Tijdrovend en energie slurpend. Ik vind het heerlijk om met Liselotte op pad te gaan, maar er zijn tegenwoordig zoveel markten en vooral ook tegelijk, mensen lijken soms ook niet meer te weten waar ze heen moeten. En ik weet daardoor waar ik wel heen moet.

Zoals de meesten nu onderhand wel weten heb ik een gaaf verkooppunt erbij.. KWEEK!
KWEEK zit in de Fortuinstraat in Bergen op Zoom, super gave conceptstore waar je een hele kast vol met Eigentijdse spulletjes kan vinden. Hier staat het hele assortiment van mij, dus je kan shoppen als een malle! En wil je een kijkje nemen naar meer quotebordjes, loop dan even langs Saddlers ambachtelijke schoenmakerij in de Sint Josephstraat in Bergen op Zoom.

Kweek

KWEEK! Te vinden in de Fortuinstraat in Bergen op Zoom.. Binnenkort meer hierover!

Het leuke bij KWEEK is dat dit de ruimte geeft om andere wegen in te slaan. Mijzelf een uitdaging geven in de dingen die ik echt leuk vind. Samen met mijn KWEEK-familieleden hebben wij een workshopprogramma genaamd KWEEK – je – AMBACHT! Met dit selecte groepje creatieve KWEEKERS willen wij jou kennis laten maken met verschillende ambachten. Denk hierbij aan vilten, glashangers maken, een muziekles volgen met je kleine kroos, XXL borduren en dit is nog niet alles.

Heb je altijd al iets gaafs willen maken in de vorm van papercutting, mandela’s haken of granny’s haken? Dat kan vanaf nu! Met Eigentijds ga ik deze gave workshops bij KWEEK op verschillende ochtenden geven. Nadat je samen met je vriendinnen de ambacht hebt ontdekt kun je thuis verder aan de slag met de meegekregen materialen.
Nieuwsgierig? Kijk dan op http://www.facebook.com/eigentijds bij de events voor de nieuwste data of hij deze site in de gaten. Of loop even bij KWEEK binnen en schrijf je in!

Schermafbeelding 2017-08-28 om 11.04.17

Nieuwsgierig? Hou de pagina’s van Eigentijds in de gaten!

Hopelijk tot snel!
Liefs Loreen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s