Hieperdepiep.. HOEZEE!

Als je er zo over nadenkt gaat de tijd eigenlijk wel heel erg snel.
Van een broeiend idee in mijn hoofd, uitgewerkt tot iets waar ik trots op ben.
Waar een wil is, is een weg zeggen ze toch altijd? Nu ik hier achter mijn laptop zit en er opeens in mijn hoofd allerlei herinneringen voorbij schieten, denk ik toch ‘Yeah! Ik heb het gewoon gedaan! En wat voelt het nog steeds goed!’

*Tromgeroffel*

Tadaaaa! Op 1 juni bestaat Eigentijds 4 jaar! Eigenlijk hoort daar een geweldige unicorn taart bij, zo’n gave pinata op op los te gaan voor de snoepjes, oh en een confettikanon.. Oh! Vergeet niet een unicorn zwemband, of hebben ze die ook in cactusvorm?

Back to reality! Normaal gesproken wacht je met een ‘verjaardag’ tot de dag zelf, maar aangezien ik komende week twee superleuke markten op de planning heb staan, wil ik het lekker anders gaan doen. Ik ga Sinterklaas spelen! Altijd al willen doen. Of Gaston van de tv lijkt me ook leuk, maar dan met mijn eigen ‘Hallooooo!’. Nee, dit jaar ga ik het gewoon als mijzelf doen.
Op donderdag 25 mei ben ik te vinden op de Festivalmarkt bij het Op de T Festival in Bergen op Zoom en op zondag 28 mei op de Makersmarkt in Goes. Heb je deze blog gelezen en wil je een leuk klein presentje ontvangen? Kom dan een kijkje nemen bij mijn kraam!
Naast dat je dan lekker live kan shoppen bij mij, kun je door het codewoord
‘DE KAKETOE ZOEKT DE CACTUS’ tegen mij te zeggen het leuke presentje mee naar huis nemen! (Duidelijk toch? Nee? DE KAKETOE ZOEKT DE CACTUS!)
(Op is helaas wel echt op.. 😦 )

Hopelijk vind je het wat, deel je het met al je vrienden en vier je zo mijn Eigentijdse verjaardag mee! Spreid het woord, vertel het door, delen maar!

Ik kan nu wel een heel verhaal gaan vertellen met hoe trots ik ben op mezelf, want heb er flink voor moeten knokken, maar dat bespaar ik jullie 😉 Dat komt volgend jaar dan.. (heb je gewaarschuwd)

Tot donderdag of zondag!

Liefs Loreen

hoezee

Een gedachte over “Hieperdepiep.. HOEZEE!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s