“Ik kan zo bij Eigen Huis & Tuin, hoppa!” 

Hallo allemaal! Ja hoor, ik ben weer boven water. Na een heerlijke vakantie, drukke bezigheden en een weekje ziek geweest te zijn ben ik eindelijk weer terug. En hoe?! Vol energie (nja, bijna, bedankt kleine griep) kan ik er weer vol tegenaan! Maar ik heb niet stil gezeten, lees je mee?

Als eerste, was was de vakantie heerlijk! Even helemaal niks, lekker er tussenuit met mijn liefste vriend. Wel wennen, voor een ‘ik kan niet stilzitten’-persoon zoals mij, dat kan ik je wel vertellen.

Kijk! Baby Pumba!

Tsja, lol in de dierentuin.. Iets met volwassen worden?

Heb je ook de laatste updates van mijn Facebook pagina en Instagram pagina gezien? Daar liet ik sneakpeaks zien van dingen die ik nog niet kon vertellen. Maar nu wel!
Ik had als ‘special project’ een totale upgrading van een kamer, namelijk de nieuwe werkkamer van Eigentijds. Ja je leest het goed, Eigentijds gaat verhuizen! Jasper en ik gaan samenwonen! Samen met onze kittycats! Drukke bedoeling, dat kan ik al vertellen.

Dus.. na paar daagjes tussendoor klussen, sjouwen, schuren, verven, sjouwen, langs de beruchte Blauwe Doos en nog meer inpakken en sjouwen is het eindelijk zover, mijn werkkamer is klaar!

En het was een klusje, alles was namelijk blauw.. Licht blauw, donkerblauw, wit met tintje blauw.. Kan geen blauw meer zien! Maar het eindresultaat mag er wezen!

Nu heb ik een heerlijk kantoor waar ik alles kan doen, hoef niet meer in de woonkamer te vertoeven en dat scheelt een hoop zooi, geloof mij maar.
Dat gezegd, op naar de volgende stap, de huur van mijn woning op zeggen, alles regelen en verkassen. Dus als ik wat stiller ben op social media, sorry! Het is voor een goed doel!

Tot snel allemaal!

PS. Jasper, nog een keer bedankt dat ik zo’n mooi en gaaf kantoor mocht maken! Thank schat! x

Zelfs Geertje geniet van onze nieuwe werkplek!

4 gedachtes over ““Ik kan zo bij Eigen Huis & Tuin, hoppa!” 

  1. Angelique zegt:

    Je bent een ware kluskanjer!!! Het is echt super mooi en gezellig geworden en heel fijn dat al dat blauw verdwenen is!!! Ik hoop dat je heel veel plezier van je nieuwe werkkamer zult hebben en natuurlijk heel veel geluk samen!!!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s