Ho ho Oh nee..

De maand december. De maand van de feestdagen, drukte op het werk door de komende vakantie (niet voor iedereen helaas), inkoopgekte met cadeautjes en vergeet niet de ontiegelijk lange rijen bij de supermarkten!

Ja, ookal klinkt het als een ‘nou die is lekker negatief’ toontje, toch had ik er heel veel zin in. Vooral in de markten en de feestdagen zelf. Al die drukte, het is de moeite waard als je het mij vraagt. Het is ontiegelijk aanpoten, even knallen, maar uiteindelijk genieten en blij zijn met de vrije dagen met de Kerst zelf.

Vol goede moed en een berg enthousiasme hadden Liselotte en ik twee superleuk markten ingepland. De afgelopen weken zijn we samen in meerdere winkels gespot, zoekend naar de perfecte aankleding van onze kramen.

Ja, je voelt het al aankomen, pechgeval nummer 1 diende zich al aan. Liselotte was ingehaald door de man met de hamer. Daar zat ze dan, thuis in de lappenmand.. Wij balen natuurlijk, want als je rust moet pakken en niet mag tillen, dan kunnen we niet naar een markt. Kerstmarkt Goes: afgelast.

Na een week moet het wel beter gaan, gaan we gewoon vanuit, dus wij ons klaarmaken voor de Belcrum Wintermarkt in Breda.

Geloof me, onze kraam wordt helemaal geweldig over de bohemian top! Mooie decoratie, glitters en heel veel lichtjes! Alles gaat volgens plan, nog even wat sociale aanbiedingen maken (Cactussensale! Whoehoe!) en genieten in de kraam dan!
Pechgeval nummer twee dient zich aan.

Brand in de meterkast, naast mijn schuur

Jeetje, wat heb ik een geluk gehad. Tijdens mijn werk kreeg ik een telefoontje dat de meterkast naast mijn schuur in brand stond en niet zo’n beetje ook. Ik in mijn stresspaniek bui, want de brandweer ging alle woningen doorzoeken en controleren, naar huis geraced. Punt van het verhaal, ik heb gelukkig niks, mijn spullen zijn allemaal nog heel, het stinkt alleen nog een beetje beneden, maar als dat alles is, geen klagen! De schrik zit er nog wel flink in, maar dat gaat pas weg als al het stroom gerepareerd is en alles veilig verklaard is.

Dus.. Toch nog op naar de laatste markt van het jaar! Belcrum Wintermarkt in Breda, op zondag 18 december. Ik sta er van 11:00 tot 20:00! Wie komt er ook gezellig langs, cadeautjes inslaan en met ons dansjes doen om alle pech van ons af te dansen?
Tot dan!!

Liefs Loreen

2 gedachtes over “Ho ho Oh nee..

  1. Angelique zegt:

    lieve Loreen, eind goed, al goed! Maak er een mooie dag van in Breda, wie weet komen wij ook nog even langs (als ik Ed zo gek krijg). Wie weet ga je nog knallend het nieuwe jaar in met de hoofdprijs op je Decemberkraslot! 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s