Ja ja, het wordt tijd voor de grote schoonmaak..

Je kent het wel, dat moment dat je doorkrijgt dat het echt winter wordt, want de dagen worden steeds korter, je baalt van het feit dat je last krijgt van je dagelijkse tekort aan daglicht.. en zonlicht.. Dus, tijd om alles om te gooien!!

Dat is wat ik dacht, tijd om alles om te gaan gooien.
Ik heb nu al dit seizoen Eigentijds gedraaid met een nieuwe lay-out van mijn marktkraam, met daarin in ook de cactussen, quotekaartjes en het assortiment wat ik al had.

Superleuk natuurlijk, vooral met de leuke reacties van iedereen! Maar..
Ik moet mezelf blijven uitdagen. Achter de schermen heb ik niet stil gezeten. Nieuwe producten bedacht, over mijn doelen gebrainstormd, zelfs met andere ondernemers gespard over het feit van “Hoe gaaf zou het zijn om een winkel te beginnen?”.

Er is alleen 1 ding wat me tegenhoud. De voorraad van Eigentijds wat niet in het toekomstplaatje van mijn marktkraam past.

Dus.. Hierbij presenteer ik u, de enige echte mega grote (nja, gewoon grote) “Eigentijds ruimt de zolder op #editiesinterkerstennieuw2016” sale!
Dé plek om op een leuke, hippe, gemakkelijke manier om leuke presentjes en cadeau’s te vinden voor de komende feestdagen, maar ook om net dat ene leuke item voor jezelf te scoren.

Nou denk jij natuurlijk “Gaaf!! Waar kan ik het vinden?” Nou dat zal ik je eens vertellen, namelijk op de fb-zusterpagina van Eigentijds!

http://www.facebook.com/Eigentijds-ruimt-de-zolder-op-editiesinterkerstennieuw2016-1423070254389795
Hoe het werkt? Op deze pagina wordt vanaf 19.00uur in een rap tempo aanbiedingen gepost waarop je kan reageren. Ben je als eerste? Dan is het voor jou!

Een deel van de geplande posts!

En het is morgen al, dus wees er snel bij..Hopelijk like je deze pagina, deel je haar en scoor je leuke items!
Liefs Loreen

Sneak peak!!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s