Haje!

Daar zit ik dan. Nja, lig ik dan, op de bank, onder en dikke deken. In mijn vierkante leefmeter een kop thee, neusspray, ibuprofen en een keukenrol. Yeah! Mijn vakantie was eindelijk aangebroken! Op dit moment haat ik mijn leven best even een klein beetje..

Terwijl ik mezelf stiekem zit te ergeren aan de soms behoorlijk irritante vragen van Loretta op de achtergrond (hallo Koffietijd!) heb ik eindelijk de tijd om weer een hilarisch avontuur van laatst met jullie te delen. Zit je er klaar voor?

Haje! Ja, het leek net even of Eigentijds internationaal ging. Terwijl het laatste heerlijke zomerweekend van Nederland aan de gang was, gingen we op ontdekkingsreis naar Maastricht. Een jaar geleden hadden Liselotte (van Tassenatelier LiLiTas) en ik een tip gekregen van “Joh, jullie moeten naar de SUPERMARKET in Maastricht, zo kei gaaf!”. Maar wees eerlijk. Dat is voor ons, Bergenaren, helemaal niet dichtbij of zoiets. Dus na veel wikken en wegen, dubben over wat we zouden doen, ik beetje stresserig over het rijden (Ja, ik ben zo’n meisje wat snel wagenziek wordt, altijd leuk) toch samen de beslissing genomen om te gaan. We gaan het gewoon doen! Punt!

Tijdens de voorbereidingen kwamen de kriebeltjes toch wel stiekem in mijn buikje. We kregen een partner in crime erbij, Nanda van Schmink Smoeltjes. Ik zeg, goede combi!
Dus.. zondagochtend, vroeg in de zondagochtend. Liselotte kwam er al aan om de wagen in te laden, ik had mijn “Hoe overleef ik de reis zonder ziek te worden”-pakket bij en daarna Nanda oppikken. Nog steeds kriebels in mijn buik, beetje zenuwachtig maar man wat had ik er zin in! En ja hoor, we draaiden de snelweg op richting België, daar gingen we dan. Maastricht, we komen eraan!

Stel je even voor, drie vrouwen, enthousiast, in een bus.. Hoef denk niets meer te zeggen denk ik he? Schoolreisje was er niks bij. Na een hilarische rit kwamen we heel, vrolijk, maar gaar van het zitten aan bij de Tapijnkazerne in Maastricht. Wat een gave locatie! Even voorstellen, kraam opzoeken en beginnen met opbouwen. En knallen maar!

Moet echt zeggen, wat een heerlijke dag was het! Mensen super aardig, een goede marktdag met een heerlijke sfeer, genoten met de dames, mij hoor je niet klagen.

Dus Maastricht, kijk maar uit.. De dames komen graag nog een keer terug!

Live in action! Altijd charmant..

Ze konden nog heerlijk zingen ook, zorgde voor top sfeertje..

Foooooodporn

Schmink Smoeltjes in actie

LiLiTas aan het werk tussen het dansen door

Speciaal voor mij gemaakt door Kayal Henna Studio.. zo gaaf om misschien ooit in het echt te laten zetten (als ik dat durf)

Onze mascottes.. Op avontuur!

Pssst! Wil je nog een geweldig filmpje van ons avontuur zien? Check hem dan op http://www.facebook.com/eigentijds! (Je mag dan ook gelijk de pagina liken hoor hihi)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s