Wilde ik dit eigenlijk wel horen?!

Zonder dat ik het eigenlijk doorhad, of ik was Oost-Indisch doof, was het mannetje van RTL nieuws al de hele ochtend zijn geweldige weernieuws aan het vertellen. “Vanmiddag rond 16 uur huppeldepup begint de astronomische herfst”.

Ligt het aan mij, maar ben ik nu de enigste die denkt ahh nee?! Blijf nog maar even weg? Of zijn er nog meer mensen die de herfstdepressie willen uitstellen?

Terwijl ik dit typ, kijk ik rond me heen in mijn woonkamer en merk ik dat het eigenlijk ook niet zo erg is. Stiekem hou ik van de heerlijke kaarsen die ’s avonds de boel stiekem een beetje romantisch maken, fleecedekentje om lekker onder te verstoppen (hallo verslaving?) en een excuus om heerlijk comfortfood te maken. Als je het zo bekijkt, is het helemaal niet erg toch?

Afgelopen zomer was gelukkig wel een gezellige zomer, als het zomer was! Lekker met vriendinnen naar de Oesterdam, lekker bbqen en van het weer genieten als ik vrij was. Nu wordt het denk Netflixen, bankhangen, taarten bakken, maar ondertussen ook al gaan denken aan de kerst. Want man wat gaat de tijd snel!

Oftewel, ik denk dat ik zo eerst maar eens nieuwe kaarsen ga inslaan. En kijken voor leuke kussens voor bij mijn nieuwe okergele bank. Oh, ben echt zo verliefd op hem, lekker in wegzakken! Zelfs ben ik niet van de herfstblaadjes, mos, paddestoelen en al dat soort dingen in huis, dus ga ik het met kleine subtiele veranderingen proberen het in een herfstsfeertje te krijgen. Alleen even afwachten of de cactussen het daar ook eens mee zijn, want het zijn er nogal wat. Gelukkig zijn er nu hele leuke producten in blauw, groen en geel tinten, dus ik kan straks helemaal los gaan! Jeetje wat een straf, not!

Begin vorige week had ik een hele leuke markt gehad, de laatste van deze zomer, de Mercado de Belcrum in Breda. Als je van echte creatieve producten en mensen houd, moet je daar echt een kijkje nemen! Het was een heerlijk dagje en mijn quotekleedjes vielen weer goed in de smaak. Misschien weer eens tijd om nieuwe te gaan maken? Nee, dat weet ik wel zeker! Wordt weer een zoektocht naar nieuwe hilarische, diepgaande en gevatte quotes. Altijd leuk!

Heb je nog leuke foute quotes? Wie weet komt hij dan wel op een quotekleedje!
En wat doe jij om je huis in herfstsferen te krijgen? Of je haalt nu toch niet gelijk je doos met kerstballen van zolder he?

 

Mercado de Belcrum, een heerlijke markt met een toffe sfeer!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s