Iets met weergoden in Vlissingen

Heb ik alles? Korte broek;check! Bikini; ja dat mag met deze temperaturen, check! Tas vol lekker eten, zonnebril, zonnebrandspul, alle marktspullen, goed humeur en super veel zin; CHECK!

Daar gaan we dan, op naar de Summermarket by the Sea in Vlissingen. Het is alweer eventjes geleden voor mijn gevoel dat ik een markt had. Klinkt stom, want dat was niet zo, maar ik had er echt zin in! Terwijl ik mijn laatste spullen klaarzet buiten komt mijn marktvriendinnetje Liselotte er al aangereden. De dansende dames zijn weer compleet, zonnebril op, al een hoop gekwebbel in de wagen en hup de snelweg op!

Helaas dachten de weergoden: ‘Laten we eens even lekker gaan klooien vandaag.’

Aangekomen in Vlissingen dacht ik even oh nee, asjeblieft niet. Als de organisatie in lekkere dikke sweaters en lange broeken loopt en ik de wagen uitstap met mijn korte broek, luchtig truitje, stoere laarsjes aan, zonnebrilletje op, weet ik dat dat geen ‘match made in heaven’ was. Niet slim. Lomp. Gelukkig had ik nog een jasje bij.

Punt van het verhaal, voor Liselotte en mij ging het feestje helaas niet door. Die leuke weergoden hadden geen zin in onze dansjes denk ik zo maar. Beetje terughoudend begon ik alvast met opbouwen. Het zeil van de kraam ging echt werkelijk waar alle kanten op, nog net niet de lucht in, de eerste neergezette dierenpotjes kregen het al op hun heupen en rolden al de kraam door.
Na een uurtje gewacht te hebben, Buienradar als beste maat en en na veel peinzen hebben Liselotte en ik voor het eerst op een locatie afgemeld. Dit werd hem helaas niet.

Jammer, want de markt zag er echt leuk uit!

Wat we toen gedaan hebben? Lekker de foute toerist uit gehangen, heerlijke cappuccino op, naar Michiel de Ruyter gezwaaid (zo geen knapperd met vogelpoep op z’n hoofd), uitgewaaid aan de Boulevard en hoop foute selfies en filmpjes gemaakt.
Heerlijk zo’n dagje. Gewoon omdat het kan!

 

‘Heuy.. Michiel de Ruyter!’

 

Tsja.. Iets over nooit helemaal volwassen worden.

2 gedachtes over “Iets met weergoden in Vlissingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s