Website eindelijk online!

Hello! Daar zijn we eindelijk weer!

Ik weet het, het heeft lang geduurd, sorry daarvoor.. Maar het had gewoon even tijd nodig.

Na het hebben van een webshop waarop al de producten van Eigentijds te vinden waren, merkte ik dat het hebben van zo’n webshop eigenlijk helemaal niet handig was.
Ik moest 2 verschillen voorraden hebben, veel tijd erin steken, maar eerlijke gezegd liep het niet. Mensen vinden het toch leuker op tijdens het ‘live shoppen’ op de markten en fairs gelijk iets mee te nemen in plaats van later nog online te bestellen.

Dus.. Change off plans!

Naast het doen van de markten/fairs en het ontmoeten en leren kennen van nieuwe mensen, kwam ik erachter dat ik nog meer wil leren. Mensen worden steeds creatiever (gelukkig maar!) wat er ook voor zorgt dat ik soms denk van ‘Zou ik dat ook kunnen?’ of ‘Wat als je het nou zo en zo zou doen, hoe komt het er dan uit te zien?’ of ‘Huh, hoe hebben ze dat gemaakt? Ziet er vet uit!’.

Ik maar inspiratie opdoen tijdens markten, online of in boeken..
Maar wat mee te doen? Daar ben ik nu dus achter gekomen!

Naast het maken en verkopen van de leuke aparte spulletjes van Eigentijds wil ik mijn horizon gaan verbreden. Ik wil meer technieken en ambachten uitproberen en leren, net zoals vroeger op mijn opleiding proeven maken met materialen en gewoon kijken wat eruit komt! Tegenwoordig zie je zoveel leuke inspirerende projecten online, ik dacht, ik ga ook van die kleine projectjes maken en met jullie delen.

De komende tijd ga ik kleine blogs schrijven, waarin ik jullie vertel wat ik allemaal tijdens mijn markten meemaak en wie ik tegenkom, stel ik leuke mensen aan jullie voor en laat ik jullie meekijken tijdens mijn wilde knutselavonturen!

We zien wel hoe het een vorm krijgt, helpen jullie daar aan mee?

Tot snel!

Liefs Loreen

 

2 gedachtes over “Website eindelijk online!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s